Пиня ЛаПутана в широк превод от испански означава Ананасовата ку*ва, а тя

...
Пиня ЛаПутана в широк превод от испански означава Ананасовата ку*ва, а тя
Коментари Харесай

Майка и зла мащеха - вижте Пиня ЛаПутана, а после се поклонете пред Нургюл Салимова

Пиня ЛаПутана в необятен превод от испански значи „ Ананасовата ку*ва ", а тя очевидно е доста значима за България

Знаете ли България? Това е страната, обсебена от соросоиден демократизъм и разрастваща се чалга промишленост. България за извратеността е блага майка, за това парите са бол, а за гениалните деца е жестока мащеха и няма и стотинка. И тази несправедливост ще продължава, докато ние я поносим.

Вижте хубаво Пиня ЛаПутана, след това погледнете към Нургюл Салимова. От едната страна е либерализмът, от другата – тоталното безхаберие…

Пиня ЛаПутана в необятен превод от испански значи „ Ананасовата ку*ва ", която си похапна хубаво с бюджет от 93 000 лв. за пийп шоу за травеститите от Фонд " Култура ".  



А инспекция на журналиста Валерия Велева сподели, че детето-чудо на българския шах е оставено единствено в Баку, и все пак написа историята на българския шах.

Нургюл Салимова е сама на шампионата в Баку, Азербайджан, а треньорът ѝ Живко Жеков изясни пред БТВ за какво:

„ Причината е, че тези шампионати са скъпи. На вечер стаята ѝ коства по 120 $. Липсата на средства. Беше ѝ помогнато от един наш добър другар спонсор, с цел да отиде и да стартира да играе в първия кръг, който е към пет дни. Оттам нататък сама си заплаща с премията, която ще вземе. Това е повода да няма никой с нея там. Когато има триумфи, има доста искащи за фотоси. Когато търсим пари, срещаме безмълвие “, е тъжната равносметка на Живко Жеков.

Нургюл е лицето на България на международния шампионат.  Тя е нашето момиче, което ние сме изпратили там.

Жеков обаче изясни, че българската шахматна федерация тази година не получава финансиране от Министерството на спорта. " С персонални средства съумя да отдели 1000 лв. “.

В последните дни президент и министър председател се карат за власт, убийствата и кримихрониката заливат медиите - в тази отровна среда едно необикновено дете концентрира всеобщата позитивна страст с гения, хубостта и скромността си, само че за жалост - изоставено от страната си!

А тя - тя е едно ентусиазъм, което ни накара да се почувстваме живи и връща очакванията ни, че не сме изгубени още.

Освен това в България имало не една, а цели ПЕТ федерации по шах, които нямат лиценз и които естествено се карат, а във ФИДЕ сме представлявани от... албанец и румънец.

И нито една институция не може да заплати 120 $ за хотела на Нургюл и треньора ѝ на Световното в Баку! Затова тя е там сама, без щаб...

Тъжна картинка за тоталния разпад! Некадърност, лакомия и безхаберие, които са завладели страната ни.

А рускинята, против която играе нашето момиче на финала, води със себе си екип от 10 души - треньори, психолози, диетолози, близки и роднини…

И най-после - въпреки да е трагикомично, че от България в Баку отишъл Делян Пеевски да поддържа Нургюл Салимова и да си прави отрано акцията, дал ѝ към този момент и някой лев. Ми да бяхте отишли Вие, които стоите зад клавиатурата и плюете, с цел да платите на Нургюл една най-малко нощувка и да ѝ благодарите. И другояче държавните компании се бръкнаха надълбоко за пилона на Рожен, по този начин щото ги общително ги предложения президентът Румен Радев. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР